Ækte råskinn søkes! Norskin søker daglig leder/CEO med 'skin in the game' 

Nå har du mulighet til å lede ett av Norges mest spennende vekstselskaper!  

Norskin Materials produserer sporbare kvalitetsmaterialer av lakseskinn til high-end markene rundt om i verden, eksempelvis innen mote- og møbelindustrien. Den beste sammenligningen vi har er å se på lakseskinnet vårt som en erstatning til tradisjonelt kuskinn til bruk i tilbehør eller møbelsegmentet. I tillegg jobber vi med andre markedsområder innen nye innovative produkter som «gelatin» og «pet food».

Bærekraftige produkter med et internasjonalt marked

I løpet av de siste fire årene har teamet og gründer av selskapet Michal Meyer Nilssen utviklet flere bærekraftige produkter, jobbet frem produksjonsfasilitetene på Holstad og inngått spennende partneravtaler med nasjonale- og internasjonale selskaper.  

Du får bære ledertrøya i et innovativt- og bærekraftig vekstselskap

Selskapet går nå fra å være i utviklingsfase til kommersiell drift. Vi søker derfor etter en person med kommersiell teft og som motiveres å lede og bygge en organisasjon som sammen skal realisere vekstpotensialet i selskapet. Hos oss blir du mer enn en leder; du får bære ledertrøya i et innovativt- og bærekraftig vekstselskap, og du får også mulighet til å gå inn som co-founder.  

 Hva går stillingen ut på? 

Som CEO/daglig leder er du øverste leder i driften av selskapet, og rapporterer til styret. Du leder organisasjonen på daglig basis, og jobber tett sammen med det øvrige teamet på tre personer. Som daglig leder får du hovedrollen i strategisk videreutvikling av selskapets organisasjon og forretningsområder.  

Du vil jobbe med områder som: 

·      Ledelse og organisasjonsutvikling 

·      Salg og eksport 

·      Kunde- og partneroppfølging 

·      Økonomistyring 

Hvem er du? 

Du motiveres av å oppnå økonomiske resultater og trives med å samarbeide med dyktige mennesker. Erfaring fra andre produksjonsbedrifter vil være en fordel, men vi verdsetter varierte erfarings- og utdanningsbakgrunner. Det viktigste for oss er å finne en person med de rette egenskapene som kan bidra til å løfte selskapet til nye høyder. 

Din ledelseserfaring og evne til å bygge sterke team er avgjørende. Identifisering med selskapets verdier er essensielt, og din motivasjon ligger i å ta Norskin Materials til nye suksessnivåer. 

Som leder i selskapet vil du dra nytte av å ha en strukturert tilnærming og håndtere alt fra salgsprosesser til administrative og praktiske oppgaver. Evnen til raskt å tilegne deg nye ferdigheter og fokus på systematisk og effektiv drift er sentrale egenskaper. Siden selskapet betjener både nasjonale og internasjonale kunder, vil erfaring fra internasjonalt salg være en fordel. 

Selskapet er også sertifisert innen ledese-, kvalitet og miljø innen ISO 9001 og ISO 140010. Kjennskap til disse er en fordel, men ikke et krav. Kandidater uten direkte erfaring med ISO kan få støtte og veiledning fra vår dedikerte rådgiver på ledelsessystemer.  

Vi kan tilby: 

·      Opsjonsordning for daglig leder som gir deg mulighet til å erverve deg aksjer i selskapet 

·      Muligheter for faglig og personlig utvikling i et spennende selskap i vekst 

·      Konkurransedyktig lønn. 

·      Kompetente eiere og styre i ryggen.  

Kontorsted: Fauske 

Stilling: Heltid (100%) 

Søknadsfrist: 29.02.24

Søknad og cv sendes til styreleder, Monica Mathiassen, monica@norskin.no

Kontaktperson for spørsmål om stillingen:

Michal Meyer Nilssen, grunnlegger av Norskin / CEO

michal@norskin.no / 928 46 006

Norskins hovedkontor og produksjonsfasiliteter på Holstad, Fauske

Next
Next

Stockholm Furniture Fair